The #1 source for fashion inspiration from real people around the world.

HYPE the looks you like to make them hot —or post your own! learn more or sign up now!

Aiiness glamy punk

by Aiiness .., 19 year old Quirky Hoochie from Indonesia, Indonesia

4 comments · 1 · September 3, 2012

38

Aiiness .blogspot.com - All Over Spike Cap, Unbranded Plain White Shirt, N.Y.L.A Leather Vest, Cheeks, Far East Plaza, Singapore Aiiness Bucker, Glam Crack Legging, Eopard Platform Splice Color Boots - Aiiness glamy punk
HYPE 38
  1. all-over Spike Cap

    , , in Hats
  2. plain white shirt

    ,

    unbranded

    ,

    ITC Mangga Dua

    , in Shirts
  3. leather vest

    ,

    n.y.l.a

    , in Vests
  4. aiiness bucker

    ,

    cheeks, far east plaza, Singapore

    , in Belts
  5. glam crack legging

    , in Legwear
  6. eopard platform splice color boots

    , , in Boots

for more, check my blog :

aiiness.com

xoxo

More looks by Aiiness ..

see all 412 looks ►

Comments (4)

Poldo  Napitupulu
aiiness ini yg di uifashionweek kan ? .... kemaren padahal aku ksana loh , ak pangling asli liat kamu ini , ga nyangka kemaren itu kamu hahahaa *eh bener kan ya di UIFW kemaren ,,
tau gitu aku sapa kamu tau kamu dateng ! keren banget hahaha
Aiiness .blogspot.com
iya kak! n wow seriously ur there ????? :O
sama siapa kesana kak ?
eman beda ya kak kmaren ? it's too much powder i guess hmm.. thanks anyway! :D
Poldo  Napitupulu
seriously aiiness !! hahaa , ga nyangka itu kamu , tapi emang paling suka pas bagian kamu dibarengin sama lagunya mantap ! hahahaa ,, aku ksana bareng pcr aku arianti blogger jg aiiness :) , o iya soalnya temen aku haliman kan ada disana juga bareng kamu jd runway modelnya ,,
semoga dilain kesempatan kt bisa ketemu ya !
Aiiness .blogspot.com
wakakaka XD mungkin karena aku dancer jd on beat bgt gitu uda kayak mau nari ya. biasa show nari gitu lah ini disuruh jadi model, wkwkw. oh kak haliman tmn kk? ok sip2 next time ya kak!!!
Poldo  Napitupulu
hahaha tau gitu kemaren kamu nari aja aiiness , pengen liat hahahaa ,, semoga makin sukses sama narinya ya ,, iya haliman temen kuliah dulu sekampus sejurusan pula ,, sip deh ditunggu post selanjutnya ya aiiness sama klo kmu ada video narinya tar kasih tau ya mau liat hehee :)
Aiiness .blogspot.com
hahahaa jd aku dance di catwalknya gitu ya kak wakaka ok deh sip kak
Poldo  Napitupulu
nah boleh tu ! tar pas runway lagi ya harus dance hahahaa
Aiiness .blogspot.com
hahah sipp!
Anna Winterr
so cool<3!!!
0 · reply ·
S Kawa
those leggings rock
your looks always do!
Aiiness .blogspot.com
thanks a lot dude! yeah rock on!!
Rayan Benhammadi
cool
0 · reply ·

  

Posted by

People you may like

Charmaine Cowland

Student from UK

fan
Charmaine Cowland

Shel Duffy

Student from Manchester

fan
Shel Duffy

Lilian Anneloes

Art student and writer from Groningen

fan
Lilian Anneloes

Related

Back to Top