The #1 source for fashion inspiration from real people around the world.

HYPE the looks you like to make them hot —or post your own! learn more or sign up now!

Sunday funday!

by Aii-ness .., 20 year old Quirky Hoochie from Indonesia, Indonesia

8 comments · September 10, 2012

58

Aii-ness .com - Quartz Handwatch, Forever 21 Sunday Funday Sweater, Cache Short Pant, Socks Gallery Stripes, League Sneakers, Bugis Street, Singapore Floral Backpack, Transparant Sunglasses - Sunday funday!
HYPE 58
  1. handwatch

    quartz

    from my momma

    , in Watches
  2. sunday funday sweater

    Forever 21

    Grand Indonesia

    , in Forever 21 Sweaters
  3. short pant

    cache cache

    pondok indah mall 2

    , in Shorts
  4. stripes socks

    socks gallery

    , in Striped Socks
  5. sneakers

    league

    Pondok Indah Mall 2

    , in Sneakers
  6. floral backpack

    bugis street, Singapore

    , in Backpacks
  7. transparant sunglasses

    , in Sunglasses

for more, check my blog:

aiiness.com

xoxo

More looks by Aii-ness ..

see all 462 looks ►

Comments (8)

Lisa S.
Love your Sweater :)
0 · reply ·
Anna Winterr
so cool!! <3
0 · reply ·
Poldo  Napitupulu
aiiness lucu banget sweaternya ! ada yg buat cowonya ga itu nes hehehe ,, atau unisex ? eh kamu tar tgl 15 dateng nes ?
Aii-ness .com
untuk cewe sih harusnya kak. tp mungkin bs dipake cowo wkwkwk .. iya aku ikutan kak. kk dtg nanti ? :D
Poldo  Napitupulu
lucuuuu ,, wah jangan klo buat cewe tar cari aja yg cowonya ah haha ,,
dateng2 nes kayanya sih , mudah2an klo ga ada aral melintang bisa kesana , tar kita ketemuan yaa , :)))
jadi nih ngedance disana ? hehe
Aii-ness .com
wakaak icic. iya kalo dateng ketemuan yokkk ya harus! kwkwk hhahaa enak aja, nanti aku dance bubar acaranya kak.
Poldo  Napitupulu
hahaha bubar buka bareng gitu ? kan udah lewat lebaran hahahaha ,, dance aja dikit , headspin aja aiiness halah
Aii-ness .com
wakakak kk dodol dsr :p ih ogah kak bs berantakan itu acara wwwkwkw
Poldo  Napitupulu
hahaha ,, ga kebayang klo km headspin di sana ness haha ,, :)))
Aii-ness .com
finally I met u kak Poldo!
Poldo  Napitupulu
hahaha akhirnya :)))
ditunggu headspinnya ga keluar , sempet kecewa nes haha
Aii-ness .com
wakakak kk aja sana gangnam style di stage nya brani gak? bagi fotonya dong kak poldo!
Poldo  Napitupulu
o iya tar aku kirim ya blm aku pindahin nes fotonya ,, hahaha bisa dibakar sama lookbookers lain yg ada haha ,, tar aku kirim ya , eh email kamu apa ?
Neil Watson
great look
0 · reply ·
Liz Albuquerque
Love it!
0 · reply ·
Anna Francesca
ooh I love this! your sweater!
0 · reply ·

  

Posted by

Brands in this look

Forever 21

from United States

fan
Forever 21

People you may like

Brittany Bao

Baker, model, blogger from Los Angeles

fan
Brittany Bao

Jiglay P.

Fashion Student and Photographer from Rio de Janeiro, Rio de Janeiro

fan
Jiglay P.

Olya Suvorova

Fashion design student from Milan

fan
Olya Suvorova

Jon Tan

guy from Singapore, Singapore

fan
Jon Tan

Sara Luxe

Stylist from Manchester

fan
Sara  Luxe

Related

To top