The #1 source for fashion inspiration from real people around the world.

+ FAN Nia Vaniari to stay updated with her latest looks! learn more or sign up now »

Nia Vaniari

by Nia V., 25 year old blow-imaginer from Indonesia

Nia Vaniari

most recent looks

most recent hypes

Comments

  
Ersa Adiprasetya
you hype..
visit me yaaaa
Dhika Suryo
hey ni! finally i found yer LB account... hahaha
Tresnany Sheyza
thx
km jg fotonya keren2.. good job 2
:)
eia, maxudna average tu apa s?
Clariceaurus Rex
hehehe iya nih.gw kmrnan iseng gaada kerjaan di salon nungguin nyokap tapi malah nyokap yang akhirnya ninggalin gw :(
Anita Putri
hai nia,aku tau kmu di chictopia aku,trnyata kmu punya twitter,blg,sama ini juga,kita follow2 an ya,and kmu sangat unik, love it!
Nia Vaniari
hahaha iyaa kdg2 emg sukaa voto kya bgtu! ;D zz..
Adelle Veronica
profile pic loe oke!! kocak bgt.. haha!!
Elvina Noii
iya miww hihih abis tmn kampus aku pd bikin zzzzzz aku blm posting lg tp,nampak keren2 aja.minderrr haahahaha xoxo
Elvina Noii
miwwww ktemu lg disini x) kali ini aku yg baru bikin acc heheheh xxx
Willabelle Ong
Thanks for becoming a fan!
Heaps appreciated ~
xx Willa :)
  • 27
    Fans
  • 21
    Looks
  • 5
  • 281
    Karma
  • 25
    Following
  • 0
    Topics
  • 119
    Comments
  • 0
    Comment Karma

About Me

Following (25)

  • Lua P
  • Chloe D ( coconut )
  • Vini Uehara
  • Caroline B
  • Imogen De Souza
  • Bert Willekens
  • Michael Russo
  • Jordan E
  • Nadya Natassya
  • CLEMENT LOUIS .
  • Adelle Veronica
  • Karl Philip Leuterio
  • So So
  • Kaja Is
  • Nancy Zhang
  • Typhaine Augusto
  • K. L.
  • Matilda Mäkinen
  • Lauretha Sudjono
  • Adeline Rapon
  • Willabelle Ong
  • Shelley Mulshine
  • Sucha Deby
OG since April 12, 2009.
This profile has been viewed 2129 times.
Back to Top