The #1 source for fashion inspiration from real people around the world.

+ FAN Reevo Saulus to stay updated with his latest looks! learn more or sign up now »

Reevo Saulus

by Reevo S., 22 year old Art Student from Indonesia, Indonesia

Reevo Saulus

most recent looks

most recent hypes

Comments

  
Marcella Margareth
woogghh ad reevo toh dsini... XD
Radhitio Anindhito
hahhaa dan gw ketawa pas udah di apus loh hahhaa sialan
Denny Balmaceda
nope, i'm half filipino and half spanish.
Radhitio Anindhito
yuhuuu ada gw sisini hahaha FAN ya!
Ario  Achda
hah??? stylist??? bukaaaaaaaaann...hahaha...cm mahasiswa biasa saja...

stylist cowo banyak loh tapi...btw, thanks ya buat hype2nya, br liat, soalny baru ngecek ^___^
Adelle Veronica
haha... artis apaan?? byk yg lbh keren... hehe

okey... kalo mau tanya yaaah tanya aja =D
Adelle Veronica
hhhmmm... gue sih suka sama si pascal haha simple tapi stylish hehe...

fotografi juga menunjang ( banget! ) even loe pake jeans sama kaos klo fotografinya keren pasti hype nya jg byk...
Adelle Veronica
tips?? hehe apa yah?
ga tau juga... tapi biasanya foto out door lbh bagus,,
klo di lookbook suka ngebingungin, kdg menurut kita keren, tp di lookbook hypenya dikit,,
tapi kalo kita simple2 aja bisa hypenya byk... gw juga msh bingung kok sm lookbook hehe
Adelle Veronica
unfortunately,,yes, i am indonesian...
Ario  Achda
reevo, thanks a lot for joining teh fan club...>__< *blush*
Fajar G. Destiawan
Hey, Why do I still can't do step 2 and I can't do hype? I use my PC now... :(
Fajar G. Destiawan
hey hey... I send U a private message here? please read it...
  • 18
    Fans
  • 27
    Looks
  • 0
  • 111
    Karma
  • 56
    Following
  • 0
    Topics
  • 174
    Comments
  • 0
    Comment Karma

About Me

Following (56)

  • Salvatore Romano
  • Sonia Eryka
  • Rhiannon Leifheit
  • Louise Ebel
  • CLEMENT LOUIS .
  • Vesa Perakyla
  • Jun Huang
  • Pratama Putra Dany
  • Alex Evans
  • Bobby Raffin
  • Andreas Wijk
  • Aron Lu.
  • AD  Huang
  • Adam Gallagher
  • Damien Verhagen
  • Adrian Cano
  • Karl Philip Leuterio
  • Adeline Rapon
  • Julia Monson
  • Ragnar Orav
  • Denny Balmaceda
  • Edy Koeswito
  • Mandala Wisnu
  • Dennis Robles
  • LINDA HAO LIYUAN
  • Lani Karma
  • LEXICON THE
  • Freddie Yong
  • Gabriel Rodeiro
  • Quan Mai
  • Paulo Castro
  • Shelley Mulshine
  • Nancy Zhang
  • Un Passant
  • Crystal Wood
  • Adelle Veronica
  • Ninjaintherun Kalahari
  • Pascal Grob
  • Ario  Achda
  • Unisex  Bangkok

see all ►

OG since July 18, 2009.
This profile has been viewed 2133 times.
Back to Top