Share your personal style. Stay inspired.
Look by plaaastic
9

▪■□|White|Jeans|Black|□■▪

February 5, 2019 · 0

ALBANIAN: Ideja vie ne mendje, nese te vjen nje ide per te bere diqka atehere ajo mbetet vetem ide nese nuk realizohet per momentin, aty eshte motivi.
Në njërën ditë prej 20 viteve të jetës time jam veshur keshtu, nje kemishe e thjeshte e bardhe me vija te holla te zeza, Xhinse dhe Këpucë "Fila".
Këmisha eshte e shendrruar ne nje kemishe pa nje krahe, ndryshim i momentit, ide momentale dhe gjerat e bukura ndodhin spontanisht. Këmisha mund te kthehet prap ne gjendjen e meparshme.

ENGLISH:The idea comes to mind, if an idea comes to do something then it only remains an idea if it is not realized at the moment, there is the motive.
On the one day of my 20 years of life I was dressed like a simple white scarf with black stripes, jeans and shoes "Fila".
The shirt is shapeless in a no-wrench, change of moment, momentary ideas and beautiful things happen spontaneously. The shirt can go back to the previous condition.

  

Recent looks by Diellza B.

See 2 more looks

|Orange|

Diellza Behluli -  - |Orange|
HYPE 10

People you may like

Ghoulette

Ghoulette

Gorbinzshe Gorbinzshe

Gorbinzshe Gorbinzshe

Jadethelibra

Jadethelibra

Bartek Piekara

Bartek Piekara

Sorina Roxana

Sorina Roxana

Arrow-up-white To top