Share your personal style. Stay inspired.
Look by Jana Wind

Sandra Salomonsson

Sandra Salomonsson

Most recent looks

Most recent hypes

Comments

  
Sebastian Backlund
tack söt!
Jodie Fletcher - Swift
gorgeous, i love it xxx
Ellen Hallström
åhh, tack detsamma söt du!:)
J. D. Weiertz
Jadå, det är dunderlätt att ta sig till de platserna så det är upp till dig! Och du vill dit, så...Då vet du vad som väntar dig!
Ser du! Det kommer lösa sig! Det är nästan så att det slutar med att du och dina vänner mobbar ut någon för att de är som de som mobba dig. Men det ska dock inte ske...Såklart! Man ska inte vara värre eller likadan som de som sårar en. Fast allt detta vet du såklart!
Nu ska jag sova kära du. Men...Ja, oroa dig inte för något. Förutom de självklara tankarna man har kring den man är kär i, de är alltid oroliga. Men så ska det vara.
God natt Sandra, tack för ikväll.
J. D. Weiertz
Ja, jag är inte otacksam...Det är sjukt fint av alla att vara snälla. Och jag är nöjd med min stil och mitt sätt, jag har inga problem alls när det kommer till mitt utseende. Jag tycker kanske att jag är lite kort, men...
Åh, Sandra då...Vad elaka de är, hoppas inte de bryter ned dig. Men låt de 245 hypsen på din första underbara look säga ifall du är...Ifall du är fel eller inte! Du låter inte folk med guldkors, bandana och skottsäker väst från Dolce Gabbana bryta ner dig?
När jag säger att du är fin så måste det betyda mer än när nån med rädsla för att vara nån som inte är godkänd av kollektivet säger att du är emo-sandra? Jaja, de spelar ingen roll...Sånt biter på en. Men oroa dig inte, det finns (Som du vet) platser där folk är som du och välkomnar såna som dig med öppna armar och fulla dansgolv.
J. D. Weiertz
Mod är mer än bra, och väldigt vackert och heroiskt. Haha, nejmen jag får höra att man har stil och så ibland...Nu på sista året på gymnasiet så har jag gjort lite succéer på mitt gymnasium och därmed blivit en väldigt överskattad figur, men det ändra iaf de flesta från att säga "Han tror fan han är något när han går klädd så" till "GUD VAD HAN ÄR MODIG ÖVER ATT HA SÅN STILL ASSÅ WOW HAN ÄR ONE IN A MILLION!!!". Det senare citatet hatar jag...Bara...åh. det finns 20 såna som mig runt varenda gatuhörn i Stockholm. Alltså jag är glad över mig själv, men inte när folk överdriver en...Då blir det som om man ljugit för dem när de upptäcker att allt de sagt om att man ska vara unik faktiskt inte är så sant.
J. D. Weiertz
Men Sandra...Du kräver inte mycket, och jag skulle SÅ lätt och SÅ ärligt kunna säga det till dig! Det är bara sånt som ska sägas, det är viktigt! Det är det viktigaste som finns! Ifall nån arbetar hårt och länge, så måste folk säga "Du har jobbat jättebra idag! Verkligen: JÄTTEbra!". Även ifall de är ödmjuka och blygsamma så vill de faktiskt höra.
Såklart du vill höra att du är fin genom dina öron och inte ögon.
Jag är ledsen Sandra, men jag vet att jag utan problem skulle kunna säga det till dig IRL. Vi får hoppas på att någon annan tar sitt förnuft till fånga innan Way Out West.
J. D. Weiertz
Jag kan aldrig säga helt garanterat, men jag är säker på att ifall folk berömmer dig för sättet du skriver, eller klär dig på här på internet så är det nog ändå sanning. Jag kan såklart inte tala för kollektivet, men jag har inte ljugit för dig. Och du måste förstå att du ska ta in vad folk säger till dig! Även på internet, det är mycket lögn och överdrivna ord här. Men många (iaf på lkbk) skriver vad de direkt kände och tyckte när de såg dig och bilden, så därmed blir det faktiskt sanning.
Snälla, bara sug åt dig alla goda ord - annars är det ingen idé att vara medlem här! Vi ska få varann att må bra
J. D. Weiertz
Jag vet, jag vet! Det är så lätt att sitta bakom en dator och skriva så snälla och fina ord. Det stör jag mig på en del, för när det kommer till verkliga livet och man säger något som man skulle kunna skriva vid en dator så får man ibland en respons som säger "Eh...Hehe, ja...ok.". GUD VAD JAG HATAR DET! Varför får man inte vara trevlig i verkliga livet??? Varför är alla så sanslöst fega och tråkiga!? Jag fattar inte varför de blir så lamslagna när man vill vara snäll! Det är som om det är två helt olika relationer, en "öppen" vid datorn, och en begränsad i riktiga livet.
Sjukt.
J. D. Weiertz
Nej, man kommer alltid och föralltid få sitt hjärta brutet, vissa gånger hårdare än andra. Men det är faktiskt priset man får betala när man ska må så sjukt bra man mår utav att vara kär. Det är värt det, when it all sums up. Jag vet Sandra...Vi har typ samma liv där...Man bor med bönder som inte helt förstår en. Och det är det som är så jobbigt med lookbook, för folk säger att man ser så bra ut och verkar så cool och sånt, men det är bara en bild - en myt! Men jag tror att de som är värda att skapa en vänskap med är de som tar dig för den du är, inte den person som de skapat bakom dataskärmen. Folk är för mycket vid sina datorer och skapar sin verklighet där. Ifall de tycker att du är en underbar person utifrån bedömning av dina bilder och texter så borde de vara saliga över dina riktiga skepnad i livet! In real life!
J. D. Weiertz
Nu skrev jag ett jättelångt meddelande om hur ytligt mitt liv är, men det är ingen idé att ta med. Sandra, for real, det blir bättre. Eller ja, jag hoppas och antar att du vet och förstår att ditt lidande också har sitt slut. Jag har varit olyckligt kär i ett och ett halvt år, och kämpat så jag nästan tryckt ur all saft ur mig, men ändå har alla andra pojkar fått skörda frukten. Eller hur man ska säga...Ibland är ting orättvisa, men det finns alltid något väldigt bra som väntar på en senare. Det måste bli sämst innan det blir bäst igen.
Bla bla bla, massa såna visdomsord så mår du bra igen!
J. D. Weiertz
Men käraste Sandra då, det är ju ungdom och tonår i ett nötskal! Don't you worry, darl'. Kärlek och det ljuva livet kommer. Åk till London! Det är där det händer! Eller Göteborg!
J. D. Weiertz
Jag läser Oscar Wilde just nu, och sättet han förskönar och romantiserar ungdomen och ungdomligheten gör att jag älskar alla som är under 26. Allt du säger är då givetvis inte förvirrande tonårsprat, det är bara en (ibland) smärtsam lyrik om någon som inte helt vet vart det livet hon antingen tror sig vilja ha, eller letar efter är. Något sådant.
J. D. Weiertz
Men Sandra då, du vet att dina...ganska tunga ord betyder mer än en del. Jag är faktiskt pizzabagare på en camping fylld med norskar. Det är verkligen slitna människor som åker på camping asså...En del i alla fall.
J. D. Weiertz
Åh, jag jobbar hela tiden. Så jag alldeles för mjölig för lookbook för stunden. Men tack för dina goda ord, de värmer från hjärtat och utåt!
J. D. Weiertz
Posta mer bilder snälla Sandra...Så ytlig är jag.
 • 56
  Fans
 • 3
  Looks
 • 13
 • 727
  Karma
 • 8
  Following
 • 0
  Topics
 • 78
  Comments
 • 0
  Comment Karma

About Me

Following

 • Slåinmejifolie D
 • Sara Björklund
 • Malin Oberg
 • JOHANNA HUNND .
 • Lottie Phelan
 • Anouk ...
 • Alice Söderqvist
 • Fanny Rudén
OG since June 22, 2008.
This profile has been viewed 7979 times.
Arrow-up-white To top